Home > News > Jules Stuyck en Olivier Vanden Berghe sprekers op de studiedag Transacties en Geschillenbeslechting in het Wetboek Economisch Recht doorgelicht van het Vlaams Pleitgenootschap.
Print pageprint Stay Informedprint

NEWS

Jules Stuyck en Olivier Vanden Berghe sprekers op de studiedag Transacties en Geschillenbeslechting in het Wetboek Economisch Recht doorgelicht van het Vlaams Pleitgenootschap.

calendar_new
24/04/2015

Op 8 mei spreken Jules Stuyck en Olivier Vanden Berghe op een studiedag van het Vlaams Pleitgenootschap. De studiedag handelt over Transacties en geschillenbeslechting in het Wetboek Economisch Recht. Het economisch recht heeft sinds de invoering van het Wetboek Economisch Recht een belangrijke gedaantewisseling ondergaan. Het VPG wil met deze studiedag een leidraad en houvast bieden om het Wetboek Economisch Recht op de meest efficiënte manier te gebruiken in de dagelijkse praktijk. Daarbij is ervoor geopteerd het wetboek door te lichten vanuit twee specifieke perspectieven: de transactiepraktijk en de geschillenbeslechting.”

Klik hier voor meer informatie en het programma